Beschrijving

Ruim luxe appartement met 2 eigen parkeerplaatsen, liftinstallatie en een prachtig uitzicht over Weteringeiland en het Parc de Triomphe. Woonoppervlak ca.114 m2. Bouwjaar 2010.

Het complex ligt in de geliefde nieuwe woonwijk Parijsch en is gunstig gelegen ten opzichte van winkels, ontsluitingswegen, een medisch centrum en sportvoorzieningen. Culemborg zelf ligt centraal in het land, heeft zeer goede treinverbindingen, heeft een gezellig centrum en prachtige natuur aan de rivier de Lek. 

Indeling: 

Begane grond:
Centrale entree met liftinstallatie, trappartij, brievenbussen en intercom. 

Het appartement op de 3e verdieping:
Entree met meterkast en een moderne toiletruimte voorzien van zwevend toilet en fonteintje. Riante  woonkamer met lichte tegelvloer met vloerverwarming en grote schuifpui naar de ruime loggia van ca. 12 m2. Deze loggia ligt op het zuiden en heeft uitzicht over Weteringeiland en het Parc de Triomphe. Open keuken luxe keukeninrichting voorzien van een inductie kookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een combi-magnetron, een koelkast en een vriezer. 2 ruime slaapkamers waarvan 1 met vaste kastenwand. Moderne luxe badkamer met wastafelmeubel, een ligbad en een douchehoek. Inpandige berging met witgoedaansluitingen en de mechanische ventilatie.

Diversen:
** het appartement wordt verwarmd middels stadsverwarming.
** de woonkamer is voorzien van vloerverwarming.
** onder de appartementen bevindt zich een half-verdiepte parkeergarage. 
** het appartement beschikt standaard over 2 parkeerplaatsen.
** in het souterrain ligt een berging
** de maandelijkse service kosten bedragen € 169,00.

Conclusie: luxe ruim appartement met een prachtig uitzicht.

Kenmerken