Beschrijving

3-kamer appartement in de geliefde ecologische woonwijk EVA Lanxmeer, met balkon op het zuidwesten gelegen, op de 2e verdieping.  Bouwjaar 2006. Bij het appartement hoort een aandeel in een mandelig perceel van 1650 m2.
 
Het appartement ligt in de aantrekkelijke woonwijk EVA Lanxmeer op loopafstand van het station. Culemborg met zijn historische en levendige binnenstad is centraal gelegen in het land aan de prachtige rivier de Lek met zijn uiterwaarden en leuke haven. De treinverbindingen zijn perfect (17 minuten Utrecht en 20 minuten Den Bosch). Culemborg vervult een regiofunctie en biedt zodoende een ruime keuze aan scholen en een veelvoud aan sporten.
 
Indeling: 

Begane grond: centrale hal met trapopgang, brievenbussen en intercom. 
 
2e verdieping: hal met nette badkamer met douche en vaste wastafel, aparte toiletruimte voorzien van fonteintje, inpandige berging met witgoed aansluitingen. Woonkamer met grote ramen en zonnig balkon. Open keuken met moderne keukeninrichting voorzien van een ingebouwde oven, vriezer, koelkast en recirculatie afzuigkap. Er zijn 2 slaapkamers, een koele masterbedroom met ruimte voor kast en een lichte kleinere kamer die ook als werkkamer geschikt is.
 
Diversen:
** servicekosten € 126,54 per maand
** het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming (per kamer in te stellen). 
** op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenberging. Geen eigen berging.
** de eigenaar van het appartement is eveneens mede- eigenaar van een mandelig perceel. 
** het appartement is voorzien van een gasgestookte CV installatie uit 2006 en aangesloten op stadsverwarming (is optioneel). Momenteel is de ketel alleen in gebruik voor warmwater van douche en keuken.
** vloeren zijn afgewerkt met een vernieuwde laminaatvloer (3 jaar oud) en de keuken is recent vernieuwd (2 jaar oud).
** de eigenaar is verplicht lid te worden van de Bewonersvereniging EVA Lanxmeer

 
Conclusie: Leuk licht instapklaar appartement op een zeer geliefde locatie.

Kenmerken