Beschrijving

Geschakelde twee onder een kapwoning met garage,  houten berging  en zonnige tuin op het zuiden. Woonoppervlak 93 m2 (excl. garage en berging). Perceeloppervlak 218 m2. Bouwjaar 1991.

De woning is gelegen in de moderne en kindvriendelijke woonwijk Goilberdingen. Culemborg met zijn historische en levendige binnenstad is centraal gelegen in het land aan de prachtige rivier de Lek met zijn uiterwaarden en leuke haven. De treinverbindingen zijn perfect (17 minuten Utrecht en 20 minuten Den Bosch). Culemborg vervult een regiofunctie en biedt zodoende een ruime keuze aan scholen en een veelvoud aan sporten.

Indeling:

Begane grond: Hal met trapopgang, meterkast en toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje. Ruime woonkamer met  tegelvloer, trapkast en een deur naar de zonnige tuin. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een nette keuken inrichting met vaatwasmachine, koelkast, keramische kookplaat en afzuigkap. 

1e verdieping: Overloop. 3 slaapkamers waarvan 1 met laminaatvloer. Eenvoudige badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafel.  

2e verdieping: Overloop met witgoedaansluitingen, de CV installatie, de mechanische afzuiging en de omvormer. Zolderkamer met groot dakraam en bergruimte.

Diversen: 
**De woning is geïsoleerd en heeft een energielabel B.
**De woning is voorzien van 12 zonnepanelen.
**De woning is voorzien van slimme meter en glasvezel. 
**De tuin is onderhoudsarm en is voorzien van houten schuur en achterom. 
**Op de achtergevel is een zonwering gemonteerd.
**De woning is gedeeltelijk voorzien van rolluiken.
**De garage is voorzien van een loopdeur achter en een op afstand bedienbare garagedeur voor. 

Conclusie: Leuke twee onder een kap woning op een zeer aantrekkelijk kindvriendelijke locatie.

Kenmerken