Beschrijving

Riante luxe energiezuinige (23 PV panelen)  tussenwoning met tuin en 2 dakterrassen. Woonoppervlak 149 M2. Bouwjaar 1998. 

In de nabije omgeving bevinden zich sportvoorzieningen, basisscholen, kinderdagverblijven, een medisch centrum en het winkelcentrum Parijsch. De woning is gelegen vlak bij de ontsluitingswegen van Culemborg en het treinstation.

Indeling:

Begane grond. 
Entree met toegang tot inpandige bergruimte. Toiletruimte met zwevend toilet en fonteintje. Woonkamer met liftinstallatie. Open keuken met een grote schuifpui naar de tuin. De tuin is onderhoudsarm aangelegd en voorzien van een fraaie overkapping.  De keuken is voorzien van een moderne luxe keukeninrichting voorzien van ingebouwde kookplaat, afzuigkap, combi magnetron/oven, dubbeldeurs Amerikaanse koelkast, vaatwasser, heetwaterkraan/combi. 

1e verdieping
Op de eerste verdieping bevindt zich een open ruimte (op dit moment in gebruik als kantoor). Deze ruimte heeft een tweede keuken. De open keukeninrichting bevindt zich aan de voorzijde van deze verdieping en de keukenopstelling is voorzien van een vaatwasser, een kookplaat, een afzuigkap, een magnetron, een dubbele oven. Door het verwijderen van de 2e keuken en het plaatsen van twee scheidingswanden is het simpel om twee slaapkamers te creëren. Deze ruimte is aan de voor en achterzijde voorzien van een dakterras. 

2e verdieping
Overloop. 3 ruime slaapkamers. Luxe badkamer met een stoomcabine/douche, een toilet, een design radiator en een vaste wastafel.

3e verdieping
Bergzolder met hierop de installatie van de zonnepanelen. 

Extra’s in deze woning:
** 2 privé parkeerplaatsen
** Liftinstallatie naar alle verdiepingen
** Zonnepanelen 23 stuks (6,21 kw)
** Dimbare ledverlichting en noodverlichting.
** Wateronthardingssysteem
** Meterkast met een uitgebreide elektrische installatie, domotica, alarm, glasvezel en een verdeling vaste bekabeling voor internet. 
** Alarm installatie en camera bewaking.
** Vloerverwarming op de begane grond
** Airco in de woonkamer en de hoofdslaapkamer op de 2e verdieping. 
** Rolluiken op 1e en 2e verdieping

Conclusie: Zeer luxe woning met heel veel mogelijkheden.

Kenmerken