Beschrijving

Moderne, netjes afgewerkte TUSSENWONING MET RUIME TUIN EN STENEN SCHUUR, gelegen in de kindvriendelijke woonwijk Landzicht te Culemborg. De woning is instap klaar, is gebouwd in 1988, heeft een woonoppervlak van 106 m2 en staat op een perceel grond van 133 m2. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Zonnige tuin op het Zuidoosten.

In de directe omgeving bevinden zich leuke speeltuinen, sportvoorzieningen, kinderdagverblijven en een aantal scholen. Het NS-station en de A2-uitvalsweg zijn snel te bereiken. Kortom: wonen op een fijne, praktische locatie. 

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: entree met meterkast, trapopgang en nette toiletruimte met toilet en fonteintje.  Zonnige woonkamer met moderne laminaatvloer (2017) en recent glad gestucte muren, trapkast en een deur naar de tuin. Open keuken met een nette, eenvoudige keukeninrichting voorzien van ingebouwde gaskookplaat en afzuigkap. Er is een mechanisch ventilatiesysteem in de woning.

1e verdieping: overloop. 3 ruime slaapkamers. Moderne badkamer met zwevend toilet, inloopdouche en wastafel. De vloeren van de slaapkamers zijn afgewerkt met laminaat. 

2e verdieping: Voorzolder met witgoedaansluitingen en een Cv-installatie uit 2016. Grote 4e slaapkamer met brede dakkapel en bergruimte onder de schuine kap. De vloer is afgewerkt met laminaat. 

Diversen: 
**De vloeren van de woning zijn van beton. 
**De woning is voorzien van dubbele beglazing.  
**De keukenapparatuur is in 2017 vernieuwd.
**De vloeren van de woning zijn volledig afgewerkt met laminaat.

Conclusie: 
Ruime, netjes afgewerkte tussenwoning met een centrale ligging

Kenmerken