Beschrijving

Ruime strak afgewerkte lichte tussenwoning met garage (binnendoor bereikbaar) en zonnige tuin. Gelegen in het centrum van Culemborg. 
Woonoppervlak van ca.  97 m2. Oppervlakte garage 18 m2. Oorspronkelijk bouwjaar 1932. 

De Prijssestraat is gelegen in het centrum van Culemborg en binnen het gebied dat is aangewezen als beschermd stadsgezicht. De Prijssestraat is een gezellige straat met een combinatie van winkels en woningen.  Alle voorzieningen zoals supermarkten, sportfaciliteiten, scholen en winkels zijn in nabijgelegen omgeving aanwezig. Ook het historische marktplein, de molen ‘De Hoop’ en de jachthaven bevinden zich op loopafstand. Het station bevindt zich op ongeveer 5 fietsminuten. Openbare parkeergelegenheid is eveneens op loopafstand.

Indeling

Begane grond: Halletje met meterkast. Woonkamer met strak afgewerkte wanden en een meranti houten vloer. Open keuken met lichtkoepel en een moderne keukeninrichting. De keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasser, gaskookplaat, oven en afzuigkap. De vloer van de keuken is afgewerkt met betonlook tegels. Achter de keuken ligt een lange gang. Deze geeft toegang tot de toiletruimte met zwevend toilet, de vernieuwde badkamer met dubbel wastafel meubel, douche en design radiator en een bijkeuken met wasmachine aansluiting en de CV installatie. Tevens is via deze gang de tuin te bereiken. 

1e verdieping: Overloop. 1e slaapkamer aan de voorzijde. Deze kamer is voorzien van een wastafel, vaste kasten wand, massief eiken houten vloer, bergruimte en veel lichtinval. 2e slaapkamer met vaste kastenwand en een massief eiken houten vloer.

Diversen:
- De woning is volledig gerenoveerd.
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing
- De woning is strak afgewerkt en instapklaar.
- De garage heeft een ontsluiting aan de achterkant. 
- De vloer van de begane grond is van beton en de verdiepingsvloer is van hout. 
- De woning wordt verwarmd middels een CV installatie.
- De CV-installatie in 2020 vernieuwd. 

Conclusie: Lichte karakteristieke instapklare tussenwoning met aangebouwde garage op een leuke locatie in het gezellige centrum van Culemborg.

Kenmerken