Beschrijving

Mooi gerenoveerde 30-er jaren 2-onder-1 kapwoning met garage op een prachtige locatie. De woning ligt op loopafstand van het centrum, het station en de Lek. De woning heeft vanuit de woonkamer uitzicht op de molen “De Hoop”. De woning heeft een vrijstaande berging, een garage met vliering en een eigen parkeerplaats. Bouwjaar 1936.  Woonoppervlak 124 m2. Perceeloppervlak 257 m2. 

Indeling:
Begane grond: Hal met kelderkast, trapopgang en een luxe toiletruimte voorzien van toilet en fonteintje. Lichte woonkamer met drie erkers, open haard en openslaande deuren naar de tuin. De vloer is afgewerkt met eiken houten vloerdelen. Open keuken met moderne hoekopstelling voorzien van de volgende inbouwapparatuur: Boretti gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, combi magnetron, koelkast, vriezer en plintboiler.

1e verdieping: Overloop. 2 riante slaapkamers en een ruime badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een douche, 2e zwevend toilet en design radiator. De vloer van de 1e verdieping is eveneens afgewerkt met eiken houten vloerdelen. De badkamer en de slaapkamer achter hebben toegang tot het dakterras.

2e verdieping:
Zolder met stookruimte, ingebouwde kastenwand en derde slaapkamer. Op de zolder is er een geluid verminderende vloer aangelegd en zijn de wanden geïsoleerd.

Diversen:
**het schilderwerk buiten is uitgevoerd (2019)
**de tuin is opnieuw aangelegd(2020)
**de nokvorsten zijn vervangen(2020)
**de schoorsteen is gerenoveerd en opnieuw opgemetseld(2020)
**de loodslabben rondom de hele woning zijn vervangen(2019)
**de woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.
**de gehele woning is voorzien van nieuwe elektra (2010)
**de meterkast is vervangen (2010)
**het loodgieterswerk is vervangen(2010)
**geheel nieuwe badkamer(2010)
**geheel nieuwe keuken(2010) 
**het rookkanaal is opnieuw geplaatst en geïsoleerd (2010
**plaatsing moderne haard(2010)
**de woning is binnen compleet gestuukt(2010)
**het toilet beneden is vernieuwd(2010)

Conclusie: Karakteristieke twee onder een kapwoning op een prachtige locatie.

Kenmerken