Beschrijving

Leuke tussenwoning met tuin en schuur gelegen aan de rand van het historische stadscentrum van Culemborg met aan de voorzijde uitzicht over de stadsgracht. Woonoppervlak ca.  116 m2. Perceeloppervlak 139 m2. Bouwjaar ca. 1930. 

Indeling
Begane grond: Lange hal  met meterkast en trapopgang naar verdieping. Woonkamer aan de voorzijde met uitzicht over de gracht. De woonkamer is voorzien van een lichte tegelvloer. Achtergelegen woonkeuken met verouderde keukeninrichting, houtkachel en trapkast. Bijkeuken met CV installatie, witgoedaansluitingen en een deur naar de tuin.  Nette badkamer met douche, zwevend toilet en wastafelmeubel. 

1e verdieping: Ruime overloop met een deur naar het platte dak en trapopgang naar de zolder. 2 ruime slaapkamers. De vloer op de verdieping is afgewerkt met laminaat.

2e verdieping: Zolderverdieping met ruime overloop, bergruimte en een slaapkamer. De zolder is aan de achterzijde voorzien van een dakkapel. 


Diversen:
**De woning heeft in de achtertuin een grote schuur van 22 m2.
**Het huis moet worden gemoderniseerd. 
**Het huis is niet optimaal geïsoleerd.
**De CV is uit 2011 (lease); Contract loopt tot 2023.
**Gedeeltelijk dubbele beglazing.
**De vloer van de begane grond is van beton. 
**De vloeren van de verdieping zijn van hout. 
**Op 5 minuten fietsafstand van het station met rechtstreekse verbindingen naar Utrecht (19 minuten), Den Bosch (25 minuten) en Tiel (20 minuten)
**Nabij uitvalswegen A2, A15 en A27

Conclusie: karakteristieke tussenwoning op een leuke plek. De woning moet worden gemoderniseerd.

Kenmerken