Verkoop

Bij Ingrid Habig Makelaardij verkopen makelaar en verkoper de woning samen!

De bezichtigingen worden in principe door de verkopers zelf geregeld. Geen enkel probleem, want wie kent het huis nou beter dan de eigenaar zelf ?!

Het werkt als volgt:

Ik, Ingrid Habig kom bij u langs voor de woningopname. De woning wordt opgenomen en de waarde wordt berekend. Binnen 3 werkdagen hebben wij kontakt om het vraagprijs advies door te nemen.

  • Als de woning via Ingrid Habig Makelaardij verkocht gaat worden dan wordt de verkoopstrategie verder doorgenomen. De woning wordt geplaatst op Funda, Pararius, VastgoedPro, Huislijn, Jaap en FaceBook. Verder wordt er een brochure aangemaakt en een Te Koop bord geplaatst.
  • Bezichtigingen worden telefonisch of per mail bij ons aangevraagd. De gegevens van deze kandidaat worden per mail whatsapp of telefonisch aan de verkoper doorgeven. U maakt de afspraak met de kandidaat voor een bezichtiging wanneer het u uitkomt. Als de kandidaat vragen heeft dan kan hij altijd contact opnemen met de makelaar. Mocht er door de kandidaat een bod worden gedaan dan neemt de makelaar contact op om de bieding te bespreken en de verdere strategie van de onderhandeling door te nemen.
  • Zodra de onderhandelingen zijn afgerond en de woning is verkocht dan wordt de koopovereenkomst opgemaakt en door beide partijen ondertekend. De verkoop is een feit!

Mocht u het toch prettiger vinden dat wij de bezichtigingen doen ( dit kan ook tijdelijk zijn) dan berekenen wij een vast bedrag per bezichtiging.

 

Neem contact op en vraag naar onze scherpe tarieven.

Laatste nieuws